Gennemkørsels materiale til det kommende DM5 i Roskilde og omegn. Materialet er lavet i samarbejde med Minirally Syd – og tilhørende sikkerhedsnoter er lavet på samme måde som.

Det er STRENGT forbudt at træne på prøverne før selve løbsdagen den 21. september. Overtrædelse af dette vil medføre udelukkelse fra løbet.

Vi har et godt samarbejde med de lodsejere der har været venlige at give tilladelse til at køre på områderne syd for Roskilde. Vi vil nødigt skulle til at aflyse prøver fordi tilladelser bliver trukket tilbage grundet ulovlig træning på prøverne. Respekter venligst dette. Vi skulle gerne kunne komme igen en anden gang – i de samme områder hos de samme lodsejere.

Tak

Du kan finde oversigtskort på Google Maps ved at KLIKKE HER.

SS Valore
SS Magleskov
SS Skee

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34