Kære publikum

De steder hvor vi i har anvist publikum – har vi f.eks. fået tilladelse af lodsejer til at stå på en mark, p-plads eller lign. Alle andre steder beder vi publikum blive på offentlig vej – så vi som arrangør kan fastholde et godt samarbejde med de beboere der bor langs hastighedsprøverne.

Hele dagen igennem vil der være rig lejlighed for at komme helt tæt på deltagerne – ved at besøge servicepladsen ved Guldalderen i Hedehusene. Der er mulighed for at købe mad og drikke.

Husk at passe på dig selv – og dem du ser rally sammen med. Er du i tvivl kan du altid spørge en af vores officials der bærer orange veste. Læs også siden om sikkerhed i menuen ovenfor.

Vel mødt til Rally Roskilde

Tilskuerinformation_John Frederiksen RallySpecial 2021


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51