Sikkerhed er vigtig!

I rallysporten er sikkerheden i højsædet, både for deltagere, officials og ikke mindst tilskuere.

Følg vore officials anvisninger ude på prøverne – de er der for at vejlede dig omkring din egen sikkerhed, og for at forhindre ulykker med personskade.

Vi anvender NO GO zoner, som er markeret med NO GO – skilte. Der må ikke opholde sig hverken tilskuere eller officials i NO GO – zonerne.

De steder hvor vi i har anvist publikum – har vi f.eks. fået tilladelse af lodsejer til at stå på en mark, p-plads eller lign. Alle andre steder beder vi publikum bliver på offentlig vej – så vi som arrangør kan fastholde et godt samarbejde med de beboere der bor langs hastighedsprøverne.

HUSK at respekterer vore officials anvisninger, og ikke mindst de områder klubben har lånt til arrangementet. Ryd op efter dig og nyd rallysporten med beboere og øvrige publikummer.

Velmødt og god fornøjelse.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51