Når vi blænder op for vores Rallyspecial 19. september bliver det på en helt ny prøve. Dyrskuepladsen er optaget resten af året på grund af tidligere aflyste arrangementer. Det afholder dog ikke klubben fra at arrangere rallyspecial. Det er lykkes af få en god lille rundbane på landevejene omkring Hedehusene. Prøven bliver 8 km pr. heat og kan i henhold til reglementet køres på en R2 licens. Sikkerheden bliver som til rally med hensyn til beredskab m.m. Prøven egner sig godt til test, men det er dog en konkurrence med tidtagning. Samtidig er det klubmesterskab for ASKH i rallyspecial/rallyshow. Endvidere tæller det til RetroSpeed Cuppen.

Ryttergården bliver i nærheden hos Vejdirektoratet, Guldalderen. Her glæder vi os til at byde sponsorer, publikum, og presse velkommen uden Coronarestriktioner. Og selvfølgelig vil pølsevognen være på plads.
Se skitsen nedenfor eller mail til Lene Jørgensen loejtegaard@mail.tele.dk for yderligere informationer.
Vi håber rigtig mange vil bakke op om arrangementet. Tilmeldingen er åben på www.dasu.dk

Hilsen
Rallysektionen

Rallyspecial på ny prøve

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34