Søndag d. 26. september er der atter gang i rallyaktiviteterne i ASKH. Denne gang drejer det sig om John Frederiksen Klubrally med start og mål fra klubhuset på Maglehøjen 14 i Roskilde. Der skal køres i alt 120 km, med ca. 30 km indlagte lange gode prøver på asfalt, SF sten og en smule grus. Det lyder som en god cocktail til et klubrally. Der forventes 30-40 biler til start, og løbsledelsen og de mange officials glæder sig til at give alle en god dag. Sidste frist for tilmelding er d. 19. september via DASU’s hjemmeside.

ASKH afvikler Klubrally i Roskilde

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51