Der skal fra løbsledelsen lyde et stor til alle involverede i Rally Roskilde 2019. Alle 200 officials klarede opgaven til UG, Rally Result havde styr på tiderne og deltagerne havde styr på bilerne.

Desværre mente 3-4 lodsejere på Valore, at der skulle være lidt ”sjov” i gaden og ville ustandselig have stoppet prøven for at ”besøge” hinanden. Derfor valgte vi at slette prøven sidste gang. Men vi håber, alle havde en god dag.

Hilsen og endnu engang tak for hjælpen

Lene Jørgensen
Løbsleder

Veloverstået Rally Roskilde

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51