Med få dage til det går løs til Rally Roskilde 2019 – er vi klar med lidt informationer til både deltagere og publikum.

I menuen under DM RALLY finder du seneste nyt fra løbsledelsen bla. med slutinstruks 1 til deltagerne.

Under PUBLIKUMSINFO finder du en folder der kan printes. Her finder du et hurtigt overblik omkring lørdagen DM Rally.

Vel mødt

Seneste nyt (slutinstruks og publikumsinfo)

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51