Der er åbenbart nogen der ikke kan lade være med at gennemkøre rallyprøverne til DM5/Roskilde, DET SKAL STOPPE NU!! Der er blevet observeret biler på en af prøverne, desværre så man ikke hvem der kørte bilen. Hvis man bliver opdaget på prøverne, vil man blive udelukket uden tøven.
Vi kun fået lov til at kører på prøven, hvis vi kunne garantere at der ikke ville være gennemkørsel i ugerne op til rallyet.

Konsekvensen af dette kan jo blive at prøven bliver aflyst, fordi beboerne føler sig generet. STOP DET NU, VI ER JÆVNLIGT TILSTEDE PÅ PRØVERNE, OG SER VI JER VIL I BLIVE UDELUKKET.

/Løbsledelsen

Opråb til deltagere ved DM Rally

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34