I samarbejde med Arne Pagh og Niels Erik Jørgensen har vi fået udarbejdet videomateriale af prøverne som skal køres til DM5. Arne og Niels Erik har også lavet et sæt sikkerhedsnoter som kan bruges sammen med de video-klip du kan finde i menuen under DM RALLY.

I samme menu finder du også en tidsplan for løbet den 23. september. Hver opmærksom på – at grunden udefra kommende omstændigheder køres prøverne ikke i den rækkefølge som videomaterialet viser.

Vel mødt i Roskilde om et par uger!

Videomateriale, noter og tidsplan

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51