TAK FOR HJÆLPEN 2018

Tak for hjælpen til alle, der medvirkede til at FTZ Rally Roskilde blev en succes. I var i alt 281 officials ude på prøverne og alle løste deres opgave perfekt. Også tak til sponsorer, deltagere og pressefolk for jeres positive indstilling.

Venlig hilsen

Løbsledelsen


Der skal bruges rigtig mange officials den 21. september til vort DM i Rally.

Vi har besluttet at prøvemandskaber/officials kun skal passe en prøve, der køres to gange. De skal ikke flyttes og passe flere prøver.
De skal have mulighed for at se rally før eller efter deres egen prøve. De skal i det hele taget have en god oplevelse med masser af mad og ræs.
Har du lyst til at være en del af rallyet, har vi hårdt brug for din hjælp. Vi giver dig den rette instruks til din opgave.

Meld dig til hos Lene Jørgensen på mail: loejtegaard@mail.tele.dk


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/ask-he...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/ask-hedeland.dk/rallyroskilde.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34